2021. május 15., szombat

Szerző

Boronkay Takáts Réka

Boronkay Takáts Réka
Boronkay Takáts Réka az ELTE-n végzett szociológia szakon, majd szociálpolitika mesterképzésre jelentkezett, ahol végzős hallgató. Jelenleg egy felsőoktatási mentorhálózat programvezetője, emellett pedig esküvőket szervez. A gasztronómia megszállottja, fanatikus piacra járó, mind itthon, mind külföldön. Kedvenc könyve Samin Nosrattól a Só, Zsír, Sav, Hő.

Munkái

Sushizz otthon!

Vannak azok az ételek, amelyekről azt gondoltam, hogy csak étteremben  juthatok hozzá. A sushi nem éppen a legolcsóbbak közé tartozik, de sajnos, vagy nem sajnos

Dödölle – az otthon íze

Szerintem az ember addig nem tudja igazán értékelni az otthon ízét, amíg el nem hagyja a családi fészket. Velem ez történt. A honvágy egyik jele az volt, hogy elkezdtem iszonyatos módon hiányolni a házi kosztot. Tudjátok, megvan az otthonnak az a tipikus íze. Engem ez az érzés inspirált, hogy megcsináljam ezt az ételt. Fogadjátok szeretettel.

Shaksuka recept

Shakshuka – avagy a Közel-Kelet lecsója

A shakshuka az egyik kedvenc ételem, nem véletlen, hogy minden héten legalább egyszer elkészítem. Ha szereted a hagyományos lecsót, akkor ez a megközelítés is biztosan tetszeni fog.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Bővebben.