A legújabb és legjobb fantasy sorozatok 2022-ből: TOP 3+1

Legjobb fantasy sorozatok 2022

Lassan vége a nyárnak és az uborkaszezonnak, ez pedig jó hír a sorozatrajongóknak. Sokan szeretnek bekuckózni és leülni a képernyő elé egy-egy hangulatos sorozatot megnézni. Nos, erre idén ősszel bőven lesz lehetőségünk. Cikkünkben 3+1 fantasy sorozatot ajánljunk az előttünk álló időszakra! Íme a kedvenc fantasy sorozataink 2022 őszére!

Stranger Things

Hosszú várakozás után május végén megjelent a Stranger Things 4. évada, ami a rajongók eddig összegyűlt kérdéseire választ ad – legalábbis részben. Az első néhány rész már-már horror hangulatú elemeket is tartalmaz. Új, szerethető főszereplőt is bemutatnak a készítők. Az új évadnak pedig magyar vonatkozása is van, hiszen Antal Nimród két epizódot is rendezett.

Itt nézheted meg: Netflix

Sárkányok háza (House of the Dragon)

Augusztusban elstartolt a Trónok harca előzmény sorozata, ami a Sárkányok háza címet kapta. A történet a Targaryen-ház belső viszályait (és bukását) fogja boncolgatni. Pontosan 180 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik. Már az első epizód is tele van sárkányokkal, a hangulat és a látvány pedig az eredeti sorozatot idézi. Ha azt szeretted, ez is be fog jönni!

Itt nézheted meg: HBO Max

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi (The Lord of the Rings: The Rings of Power)

A Gyűrűk Ura és a Hobbit filmtrilógiák után most egy sorozatot kapnak a rajongók, ami A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi címet kapta. A történet a Másodkorba kalauzolja el a nézőket, több ezer évvel a Gyűrűk Ura eseményei elé. Az epizódok lélegzetelállító látványt fognak nyújtani, hiszen “hivatalosan” is a legdrágább sorozat lesz a világon. A készítők az első szezonra 465 millió dollárt költöttek.

Itt nézheted meg: Amazon Prime

See

Milyen lenne egy látás nélküli, utópisztikus világ? Egy utolsó etapra visszatér a Jason Momoa főszereplésével készült See című sorozat. A történetben miután Baba Voss legyőzte ősellenségét, és visszavonult az erdőbe, egy új fenyegetés bukkan fel, amelytől senki sincs biztonságban. Péntekenként 1 történettel, összesen 8 epizóddal záródik majd a sorozat.

Itt nézheted meg: Apple TV+

Marketing tanácsadó