Disney+ kisokos: regisztráció, előfizetés ára és kínálata

Disney+

2022. június 14-én elrajtolt a Disney+ 50 európai országban, köztük Magyarországon is. A Netflix, az HBO Max, az Apple TV+ és az Amazon Prime Video versenytársának szánják, illetve a Hulu testvérplatformjának. Nézzük meg, hogy mi az a Disney+, hogyan lehet regisztrálni, milyen csomagok és árak vannak, de a kínálatra is rápillantunk cikkünkben.

Mi az a Disney+?

A Disney+ (ejtsd: Disney Plusz) a The Walt Disney Company video on demand, azaz streaming-szolgáltatása.

A magyar weboldalukon a következőképp mutatkoznak be:

A Disney+ egy streamingszolgáltató, mely a kínálatát alkotó több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars-, National Geographic- és Star-filmmel és -sorozattal a szórakozás legmagasabb szintjét viszi az otthonodba.

A Disney+ szolgáltatások egész sorát nyújtja a standard előfizetési díjért:

  • Exkluzív, csak náluk látható saját gyártású műsorok, ikonikus mozifilmek, szórakoztató showműsorok, képernyő elé szegező rövidfilmek, gondolatébresztő dokumentumfilmek
  • Korlátlan számú letöltés legfeljebb tíz eszközre; akár hét különböző profil beállítása
  • 4K Ultra HD streaming Dolby Vision és Dolby Atmos technológiákkal a kompatibilis eszközökre, külön költség nélkül
  • Biztonságos szülői felügyeleti rendszer gyerekbarát móddal és gyerekprofilokkal
  • Egyidejű, párhuzamos streaming akár négy különböző képernyőn
  • GroupWatch funkció virtuális közös filmnézéshez, akár hat barát részvételével

Disney+ regisztráció, próbaidőszak

A regisztráció pofonegyszerű. A https://www.disneyplus.com/hu-hu weboldalt megnyitva a következő kép fogadja a látogatókat:

Kétféle opciót kínálnak:

  • vagy a havidíjas, bármikor lemondható konstrukciót
  • vagy az előre fizetett, éves csomagot.

A regisztrációra vagy a választott csomagra kattintva pedig végigvezet a rendszer a regisztrációs folyamaton.

Disney+ árak, díjcsomagok

Mennyibe kerül a Disney+?

A Netflixxel ellentétben itt nincs lehetőségünk igénybevenni többféle csomagot többféle funkcionalitással. Pontosan olyan konstrukcióban érhető el, mint az HBO Max. 2 rendszert kínálnak:

Havi előfizetésÉves előfizetés
2 490 Ft24 990 Ft

Tehát az árazást tekintve az HBO Max (legolcsóbb) és a Netflix (legdrágább) között helyezkedik el.

A Disney+ lemondása, az előfizetés megszüntetése

A Disney+-ra való előfizetés folyamatos fizetési csomagra való feliratkozással jár, amit bármikor lemondhatsz. A lemondás az aktuális számlázási időszak végén lép életbe.

Disney+ kínálata

A Disney+ kínálatában filmek és sorozatok ezreit találod a világ legnagyszerűbb alkotóitól. 900-nál is több film, 800-nál több sorozat és 150+ saját gyártású tartalommal találkozhatnak az előfizetők. A választék pedig havonta bővül – legalábbis a Disney állítása szerint.

A kínálat átlátható a logikus kategorizálásnak köszönhetően, illetve plusz pont jár azért is, hogy külön szedték a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és a Star címeket. Szemezgessünk ezek közül.

Disney

A platformon természetesen elérhetők a A Disney legújabb élőszereplős és animációs sikerfilmjei, mint például a Szörnyella vagy az Encanto.

Pixar

A legújabb Pixar alkotások között például ott van a Luca, a Pirula Panda és más szívhez szóló történetek minden korosztály számára.

Marvel

A folyamatosan bővülő Marvel-moziuniverzum világa is elérhető a kínálatban. A legújabb címek között szerepel a Holdlovag, a WandaVízió és a Loki is.

Star Wars

A Disney+ a távoli galaxist is elhozza otthonunkba. Az összes Star Wars történet elérhető a klasszikusoktól kezdve az Obi-Wan Kenobin át A mandalóriig.

National Geographic

Bolygónk szépségét és érdekességeit is megtekinthetjük a National Geographic dokumentumfilmjei által.

Star

A Star gyártmányú címek lényegében felnőtteknek szóló tartalmak a magasabb korhatár besorolás miatt. Ebben a kategóriában olyan címekkel találkozni mint például a The Walking Dead, Deadpool vagy a Family Guy.

És neked melyik a legújabb kedvenc Disney produkciód? Megtaláltad a Disney+-on?

Marketing tanácsadó