Top 5+1 reggeliző Budapesten, amellyel jól indul a reggel

Legjobb reggelizők Budapesten

A munka előtt bekapott gyors falatok és a hétvégi rántotta-pirítós kombó helyett felszabadító érzés egy reggelizőben, nyugalmasan elfogyasztani egy ízletes korai fogást. Az étlapok széles választéka, a kedves kiszolgálás és a frissen lefőzött minőségi kávé mindenkinek kijár. A következő reggelizők Budapesten A-tól Z-ig lefedik mindenki igényeit, akár sós, akár édes reggelire vágysz.

Freyja – the croissant story

A Freyja sokak örömére Budán és Pesten is elérhető. Isteni croissantjai kiváló minőségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2019-ben és 2020-ben is elnyerték

“Az ország legjobb croissontja” díjat.

Sós és édes különlegességekkel is várják a reggelizni vágyókat, akik beülve, de akár elvitelre is fogyaszthatnak. Őszintén kijelenthetjük, hogy a Freyja pisztáciás croissantja felveszi a versenyt a legnevesebb francia pékségekkel is. A helyek kicsik, forgalmasak, de annál szerethetőbbek.

Cím: Pest – 1074 Budapest, Szövetség utca 10-12.
Buda – 1021 Budapest, Vadaskerti utca 1-3.

Zoska

A Zoska reggeliző-kávézó Budapest belvárosában, egy csendes kis utcában várja a vendégeit a nap legfontosabb étkezésére. A hazai ízek mellett más nemzetek jellegzetes reggeli fogásai is megtalálhatóak itt, továbbá a szendvicskínálatuk is igen színes. Ha még sohasem fogyasztottad a bundáskenyeret tejföllel, próbáld ki elsőként a Zoskában!

Cím:  1053 Budapest, Ferenczy István u. 28.

Franziska

A Franziska szintén elérhető a pesti és a budai oldalon is. Reggeli menüje hétköznap 11:45-ig, hétvégén pedig 12:45-ig fogadja a későn kelőket. Azonban ezután sem marad senki éhen, ugyanis hétköznap 12:00-tól, hétvégén pedig 13:00-tól ebédmenüvel készülnek. Továbbá a különleges és rendkívül egészséges alapanyagokból megalkotott smoothie bowljaik egész nap elérhetőek. Amennyiben egy kiadós, de alakbarát opciót választanál, a Green bowlban biztosan nem fogsz csalódni.

Cím: Buda – 1011 Budapest, Iskola u. 29.;
Pest – 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 3.

Szimply – Breakfast & brunch

A Szimplybe látogatva a menüről bármit választhatunk, ugyanis az biztos, hogy vibráló, színpompás étel fog elénk kerülni. A sós reggelik közül az eggs benedictnek nincs párja, édes opcióként pedig az újragondolt mákos gubát ajánljuk. Hallottál már a nitrogénnel csapolt krémes kávéról? A Szimply előtt még mi sem, ezért muszáj kipróbálni!

Cím: 1052 Budapest, Röser udvar, Károly krt. 22.

Villa Bagatelle

A Villa Bagatelle Budapest első reggelizőhelyeinek egyikeként már több, mint 10 éve szolgálja ki vendégeit. Pazar környezetben fogyaszthatunk egyszerű fogásoktól kezdve nem mindennapi pezsgős reggeliket is. Az ízélményeket tovább fokozza, hogy a péksütemények és a kenyerek is helyben sülnek. Az ételintoleraciával küzdőknek sem kell csüggedniük, ugyanis számukra is készítenek isteni mentes verziókat. Már alig várjuk, hogy a jó idő beköszöntével újra a teraszon fogyaszthassuk a minden jóval felszolgált Bagatelle reggelit.

Cím: 1126 Németvölgyi út 17.

Cereal Beast

Az eddig bemutatott reggelizőktől nagyban eltér a Cereal Beast, ugyanis ezen a helyen a világ különböző tájairól származó müzliket kóstolhatod meg. A müzlizőben olyan müzli különlegességeket kínálnak, amelyeket a hazai boltok polcairól nem igen emelhetsz le. Nem mellesleg a gyerekek nagy kedvence is ez a hely, így akár hétvégi családi programként is ellátogathattok ide.

Cím: 1073 Budapest Akácfa u. 65.

Egy kellemesen eltöltött reggel rányomja a bélyegét az egész napra, márpedig ezekből a reggelizőkből csak teli hassal és elégedett mosollyal lehet távozni.

Látogass el és kenyeztesd magad te is a fent említett budapesti reggelizőkben és ha neked is beváltak, oszd meg őket ismerőseiddel is!