Színház és mozi a tetőteraszon

A meleg esték megérkeztével a tetőteraszokon rendezett különleges programok is visszatértek a fővárosba. Kinek ne volna kedve megnézni egy filmet vagy meghallgatni néhány remek dalt miközben nagyszerű kilátása nyílik Budapest utcáira?

Több mint három hónapnyi kényszerpihenő után a Madách Színház az első olyan fővárosi kőszínház, mely megnyitja kapuit az érdeklődők előtt. Július másodikától minden héten új szereplőkkel, új műsorral és duett koncertekkel várják a színházkedvelőket. A fellépők egy-egy híres előadást idéznek fel néhány dallal, majd kedvenc slágereiket is előadják a közönségnek.  Így tehát olyan nagysikerű produkciók dallamai csendülnek fel, mint a Mamma Mia!, József és a színes szélesvásznú álomkabát, Az Operaház Fantomja vagy a Mary Poppins. A részletes programot illetve a jegyinfomációkat a színház oldalán találják meg az érdeklődők.

Hasonló kezdeményezés indult a Corvin Pláza tetőteraszán is, ahol június 17-én nyitotta meg kapuit a Kultik Terasz. Az 54 férőhelyes kutyabarát moziban főként premierfilmeket mutatnak be, melyeket babzsákfotelekből vagy akár rendezői székekből is élvezettel nézhetünk. A nagy férőhely mellett a szúnyogok elleni védelem is biztosított, ugyanis speciális fáklyákat helyeztek el, hogy a filmek közben ne terelje el figyelmünket a vérszívók elhessegetése. Az új szabadtéri mozi minden este 21 órától várja a filmkedvelőket a legfrissebb alkotásokkal illetve az örök favoritokkal.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Ez most a legfrissebb

Ez is érdekelhet

Klímatudatos táplálkozás a fővárosban

Mit és hogyan egyél Budapesten, úgy, hogy közben vigyázol a bolygóra? De mit is jelent a klímatudatos étrend? Kivitelezhető-e mindez a fővárosban? Ebben a cikkben ennek járunk utána.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Bővebben...